Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Beats `n Strings boeken?

Beats `n Strings boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Beats `n Strings

Wilt u Beats `n Strings direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Beats `n Strings

Beats N Strings is een avondvullend totaal Dj-concept, inclusief:

Top Dj - violiste - saxofonist(e) - percussionist - MC/zanger(es)

En een uniek decor, bestaande uit: Moderne witte led-Djbooth (mobiel); 4 Alu Pyramid Led-blocks (in de zaal voor de muzikanten); Gekleurde led-effectverlichting (wireless pilaren in de zaal); Avondvullende Dj-techniek en zaalgeluid tot 350 personen.

Beats 'n Strings is avondvullend music- & Dj concept waarbij live muzikanten en een Dj het publiek trakteren op de 'most danceable hits' uit het heden en het verleden.

Populaire- en uitsluitend herkenbare dance nummers, maar ook popclassics in een speciale danceversie, zullen door de Dj worden gedraaid in een setting waarbij het dak er keer op keer af gaat. De vele hits worden door hem feilloos aan elkaar gemixt. Zo ontstaat een non-stop hitshow, met keuze uit de genres:

- Up-tempo & Dance (hits van toen en nu / herkenbaar)
- Dance Classics (70's, 80's, 90's)
- Allround (Pop, dance, NL, 80's-90's)

De Dj wordt daarbij muzikaal en visueel ondersteund door professionele muzikanten die (totaal 3 x 30 minuten) op vier - speciaal voor deze show ontworpen - Alu Pyramid Led-blocks tussen het publiek musiceren.

Een energieke violiste, swingende percussionist, solerende saxofonist(e) en (optioneel) MC of zanger(es) zorgen dat er een continue interactie ontstaat tussen het publiek en de hippe muzikanten. Beats 'n Strings is beslist een uniek music- & Dj concept in binnen- & buitenland!

Beats N Strings is te boeken in de volgende bezettingen:

Dj + 3 muzikanten (viool, sax, percussie);
Dj + 4 muzikanten (viool, sax, percussie, zanger(es)/MC)

Overige bezettingen: op aanvraag

Alles incl. alu decors, Dj-booth, led-licht en geluid.

Tijdsduur: Dj max 4 uur / muzikanten max 3 x 30 in 4 uur.

Bij openbare evenementen en festivals adviseren wij de MC/zanger(es) erbij te boeken.

Beats `n Strings boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Beats `n Strings zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Beats `n Strings wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Beats `n Strings. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Beats `n Strings te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.