Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: incl. tot 500 pers.
  • Prijs: € 2.395,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Beats Classics boeken?

Beats Classics boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Beats Classics

Wilt u Beats Classics direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Beats Classics

De basisbezetting van Beatsclassics bestaat uit vier personen: een dj/vj/toetsenist, een zangeres, een saxofonist/zanger en een percussionist. Alle bandleden zijn professionele muzikanten, die perfect op elkaar zijn ingespeeld en van elk optreden een dynamische show maken.

Beatsclassics kan geboekt worden voor feesten, evenementen, bruiloften en festivals als avondvullend programma van 3x45 minuten of afwijkend in overleg. Het optreden kan eventueel voorafgegaan worden door Loungeclassics, een liveconcept waarbij saxofonist Carlo Banning met of zonder de andere leden van Beatsclassics improviseert op lounge- en danceplaten. Ga naar Contact en informeer naar alle mogelijkheden om de avond naar jouw smaak in te vullen.
Bezetting

Beatsclassics is een initiatief van saxofonist en producer Carlo Banning. Na zijn opleiding aan het Amsterdamse Conservatorium deed hij jarenlang podiumervaring op in coverbands, op festivals en events, in het theater en in het clubcircuit. Sinds 2007 combineert hij zijn brede ervaring en muzikale veelzijdigheid in het vernieuwende liveconcept Beatsclassics.

De vaste zangeres van Beatsclassics is Zosja El Rhazi, bekend van de eerste versie van Idols waarin zij doordrong tot de finaleronde. Zij studeerde in 2008 cum laude af aan het Conservatorium van Amsterdam. Haar eerste single ‘I am sorry’ werd de titelsong van de romantische film Phileine zegt sorry. DJ/VJ/toetsenist Wolfgang Maiwald alias Dr. M volgde een jazzopleiding aan het Conservatorium van Hilversum en is momenteel actief in verschillende jazz- en popformaties. Beatsclassics-percussionist Sherwin Kirindongo speelt onder andere met Giovanca en Ruth Jacott en speelde in de band bij grote musicals als The Lion King en Dirty Dancing.
Coverband?

Beatsclassics is meer dan een doorsnee coverband. Voor de gemiddelde coverband is het immers lastig ook moderne hits te spelen, omdat ze doorgaans weinig gebruikmaken van elektronica. Beatsclassics speelt weliswaar ook covers, maar geeft er met vette samples en de allerbeste dancetracks als basis een geheel eigen draai aan. Kijk bij Video en oordeel zelf!
Neem contact op voor meer informatie, (kijk)mogelijkheden, reserveringen, boekingen en prijzen.

Beats Classics boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Beats Classics zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Beats Classics wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Beats Classics. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Beats Classics te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.