Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Beatford boeken?

Beatford boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Beatford

Wilt u Beatford direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Beatford

Beatford is een uniek mobiel DJ podium. Deze klassieke Bedford ambulance (1970) is compleet verbouwd tot DJ truck. De uitstraling is zomers en modern met behoud van de mooie ronde vormen uit de jaren 60 en 70. Beatford heeft karakter.

Beatford geeft een strandfeest het zomergevoel, is een intiem podium op een groot festival of trekt alle aandacht voor een promotie. Het algemene kenmerk is een opvallend podium. Ze laat DJ’s de lekkerste beats draaien, zodat het feest, het event of de promotie bijna niet kan mislukken. Zij zorgt voor de goede sfeer!
Strandfeesten

In de zomer voelt Beatford zich op het strand echt thuis. Net als een mooie zonsondergang hoort ze gewoon op een strandfeest!
Evenementen

Beatford geeft met de lekkerste beats direct sfeer aan elk evenement. In het park, op een plein, tijdens een beurs, ‘s avonds, overdag, gewoon altijd en overal.
’70s

Beatford is de DJ truck uit de jaren 70. Een echt 70s feest krijgt direct de juiste sfeer met deze klassieke Bedford.
Promoties

Met deze DJ truck is het geen probleem om een promotie onder de aandacht te brengen. Beatford is uniek en valt op.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele mogelijkheden. Eventueel kan bijvoorbeeld zelfs de bestickering worden aangepast, zodat Beatford nog beter bij jouw event of promotie past. Neem vrijblijvend contact op met jouw ideeën!

Beatford boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Beatford zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Beatford wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Beatford. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Beatford te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.