Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Beatboxende Goochelaar boeken?

Beatboxende Goochelaar boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Beatboxende Goochelaar

Wilt u Beatboxende Goochelaar direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Beatboxende Goochelaar

Beatboxer Kariem is de eerste beatboxende goochelaar van Nederland en onderscheid zich hierin van alle andere beatboxers. Deze combinatie heeft hij ontwikkelt door jaren lang te oefenen en veel verschillende optredens te doen. Tijdens een beatbox showcase laat Kariem horen waarom hij een van Nederlands' beste beatboxers is en niet voor niets in de halve finale van Holland's got Talent terecht kwam. Zo heeft hij al in verschillende voorprogramma's mogen optreden van onder andere: Dio, Ali-B en Yes-R.

Met meer dan 4 geluiden tegelijk is het een waar spektakel om naar Kariem te kijken en te luisteren!

Beatboxende Goochelaar boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Beatboxende Goochelaar zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Beatboxende Goochelaar wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Beatboxende Goochelaar. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Beatboxende Goochelaar te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.