Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Beat IT ! boeken?

Beat IT ! boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Beat IT !

Wilt u Beat IT ! direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Beat IT !

Energiek, aantrekkelijk, high-performance met daarbij een niet te evenaren visuele show van internationale allure.

BEAT IT belooft met THE MUSIC MAXPERIENCE entertainment op topniveau.

BEAT IT beschikt over ruime ervaring binnen de wereld van professioneel entertainment. De bandleden hebben grote projecten achter hun naam staan en hebben gerenommeerde artiesten begeleid. De meeste leden van BEAT IT herkent u van de voormalige formatie Beethoven. Professionaliteit, een vernieuwende visie, jonge energie en bereidheid tot investeren zorgen ervoor dat BEAT IT in staat is doeltreffender in te spelen op uw publiek. Beleef een spectaculaire show van BEAT IT en u waant zich bij een internationaal popconcert!

De 6 sprankelende persoonlijkheden gecombineerd met een wervelende lichtshow, LEDWALL in XL-formaat en luxueuze sound.
BEAT IT is in staat ieder evenement succesvol te laten slagen. Gun uw gasten THE MUSIC MAXPERIENCE!

What we believe

Wanneer u BEAT IT inzet voor uw evenement, vormt de werkwijze van ons team al een eerste beleving van THE MUSIC MAXPERIENCE.
Zo beschikt BEAT IT over zeer vakbekwame technici die hoger opgeleid zijn en prettig communiceren. Dat gaat u ervaren als zeer verfrisssend. Samenwerken aan een evenement wordt met THE MUSIC MAXPERIENCE eenvoudiger, aangezien ontzorgen in onze filosofie niet meer is dan een randvoorwaarde. Optimaal faciliteren blijft een vak apart. Prettige en heldere communicatie tussen opdrachtgever en crew, waarbij meegedacht wordt om te allen tijde maximaal bij te dragen aan uw evenement is in onze ogen een doel op zich.

Beat IT ! boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Beat IT ! zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Beat IT ! wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Beat IT !. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Beat IT ! te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.