Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

BB Crew boeken?

BB Crew boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van BB Crew

Wilt u BB Crew direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie BB Crew

Belgian Boys Crew, afgekort als “BB Crew”, is een professionele Jump Rope Crew opgericht in 2010 en bestaat uit de broers Willem en Wouter Tack, Jonas Vermeulen en Stijn Geiregat.

Jarenlang waren deze skippers elkaars concurrenten tot 4 jaar geleden het idee kwam om hun krachten te bundelen en samen een jongensteam te vormen. Met deze nieuwe samenstelling werden ze tweemaal Europees en tweemaal Wereldkampioen. Vandaar dat het team bekend werd als de ‘Belgian Boys’. Sinds 2012 hebben ze er voor gekozen om zich 100% te richten op shows en demonstraties.

In 2012 waren ze finalist in het programma Belgium’s Got Talent. Voor de komende maanden hebben ze reeds verschillende boekingen in binnen- en buitenland.  It’s showtime!

BB Crew boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over BB Crew zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over BB Crew wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van BB Crew. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over BB Crew te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.