Twilight Entertainment

     
BB Bootleg boeken / huren voor optreden ? Twilight Entertainment
Foto: Gina Feduzzi
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 1.350,- excl. BTW
Volledige prijslijst

BB Bootleg boeken?

BB Bootleg boeken / huren ?

Wilt u BB Bootleg huren voor een optreden?Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden en de kosten / prijs voor het inhuren van BB Bootleg vindt u op deze pagina.

Wilt u BB-Bootleg direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie BB Bootleg

Maak kennis met de charmante dames van BB Bootleg! Een sprankelende, stoere meidengroep bestaande uit Rosy, Marsy, en Debsy. Zij brengen de Swing van toen met de Beats van nu! De meiden van BB Bootleg staan garant voor een knallende set ‘BB Beats’ waar flink op gedanst kan worden! Tevens is de act te boeken met een rustigere set ‘Easy Swing Diner Music’ als muzikale omlijsting van uw diner, ontvangst of receptie. Deze ‘Vintage Music’ act zullen u en uw gasten niet snel vergeten!

Boekingsmogelijkheden BB Bootleg

BB Bootleg steekt oude liedjes van de jaren 40 tot en met de jaren 80 in een nieuw jasje. Zo zingen zij “In the mood” bijvoorbeeld met dance beats en wordt “Sweet Dreams” van Eurythmics in een nieuw jasje gestoken. Door een brug te slaan tussen de oude tunes, meerstemmige zang en hedendaagse beats worden deze stoere meiden ook wel de ‘Andrews Sisters met ballen’ genoemd. Een veelzijdig en verrassende act dus!

BB Bootleg komt goed tot zijn recht als podium act. Daarnaast is er ook een verrassende mobiele act beschikbaar. Zij spelen dan diverse korte sets waarbij zijn mobiel met een compacte accu geluidsinstallatie kunnen verplaatsen tussen het publiek.

Door de ruime keuze in styling, variërend van ‘Army Style’ tot ‘Chique Cocktail’, zijn deze stoere meiden zeer veelzijdig in te zetten op thema feesten. Denk daarbij aan een jaren 20/30/40/50 feest, great gatsby event of army party. Verwacht nummers als: I've Got Rhytm, Bei Mir bist du Schon, Sweet Dreams, Mambo Italiano, Walk Like an Egyptian e.v.a.

BB Bootleg is daarmee een stoere act met veel mogelijkheden en een veelzijdige uitstraling. Daardoor is de zanggroep geschikt voor uiteenlopende evenementen, festivals, bedrijfsfeesten en zelfs bruiloften.

BB Bootleg boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over BB Bootleg zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over BB Bootleg wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van BB Bootleg. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over BB Bootleg te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.