Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Batiste en David boeken?

Batiste en David boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Batiste en David

Wilt u Batiste en David direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Batiste en David

Batiste mag dan relatief onbekend zijn bij het grote publiek; hij leverde wel al een aantal bijzondere prestaties. Zo schreef hij de hit 'Ik wil met je lachen' van Guus Meeuwis & Vagant. Daarnaast won hij in 2001 samen met zijn band het grootste studentensongfestival van Nederland met het romantische en zelfgeschreven nummer 'Vakantieliefde', dat daarna zelfs een heuse zomerhit werd. Inmiddels timmert Batiste samen met zijn maatje David flink aan de weg. Met de hitsingle 'Roos' bewezen de twee direct dat ze voor elkaar gemaakt zijn.

Batiste & David vormen de ultieme vertolking van het studentengevoel. Maar dat wil zeker niet zeggen dat zij alleen studenten aanspreken. Met sfeervolle en veelal romantische Nederlandstalige muziek brengen zij elke kroeg en ieder feest vrijwel direct in de juiste stemming. De heren hebben een fraaie selectie aan eigen nummers, maar weten ook de bekende meezingers zeer gepassioneerd te brengen. Met hun live-band weten zij overal een spetterend feest te bouwen!

 Tim de Waard (26) schrijft en zingt liedjes. Als net afgestudeerde student staat hij nog met één been in het studentenleven en met het andere been overal waar ‘ie maar kan staan. In 2004 won hij het Alternatief Song Festival. Daarna was Tim een tijd als componist van leaders actief en schreef hij de leader van o.a. de Surprise-show van Henny Huisman en het nummer ‘oranje dat zijn wij’ voor Anita Meijer. Toch bleef het kriebelen om zelf op het podium te staan en daarom was het nu hoog tijd om met Batiste de handen ineen te slaan. Het liedje ‘De Film’, hun eerste single samen werd aanvankelijk geschreven voor een cabaretshow, waar Tim in speelde en wordt nu als duet door hen samen vertolkt.

Batiste en David boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Batiste en David zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Batiste en David wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Batiste en David. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Batiste en David te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.