Twilight Entertainment

     
Foto: Nick van Ormondt
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot 350 pers.
  • Prijs: € 3.250,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Bastiaan Ragas boeken?

Bastiaan Ragas boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Bastiaan Ragas

Wilt u Bastiaan Ragas direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Bastiaan Ragas

Bastiaan zong als tieneridool in de boyband Caught in the Act en verkocht 12 miljoen platen in Europa en Azië.

Hij schitterde als Radames in de succesvolle musical productie Aida en ontving een musical Award voor Beste Mannelijke Hoofdrol. Verder vertolkte hij de hoofdrol van D'Artagnan in de succesvolle musical productie 3 Musketiers – de Musical en scoorde een grote hit met het nummer Alles. Verder schreef en coproduceerde hij drie solo albums.

Hij speelde hoofdrollen in films als Sportman van de Eeuw, De Indiaan en het met een Gouden Kalf bekroonde Escort. Ook was hij te zien in succesvolle series als Gooische Vrouwen en All Stars.

Hij trad op in het theater als gast bij Liesbeth List, Nightwriters, Mike en Thomas en met zijn eigen theatershow en de ‘TCB Elvis Band’ veroverde hij de theaters in Nederland en België.

Bastiaan schreef samen met Christiaan Hof het prachtige ontroerende stuk Mama als voorproefje op zijn nieuwe NL talige album. Stephan Geusenbroek en Tjeerd van Zanen namen de productie op zich. De muziek en teksten van Bas zijn melodisch, theatraal en pakkend. Popmuziek met een hart.

Bastiaan presenteerde het TV programma ‘Eye opener’ voor Veronica, Staatsloterij Zomershow voor RTL4 en Miss Nederland verkiezing 2008. Hij was de grote ster én presentator in de Dinnershow of Dreams van Frank Wentink.

Naast zijn werkzaamheden als zanger, presentator en acteur is hij ook te horen als voice-over bij verschillende programma’s zoals Over de Kook (RTL 5) en SOS Verbouwing (RTL 4).

In het theater speelde hij samen met Rick Engelkes en Saskia Temmink in het klassieke stuk ‘Bedrog’ van Harold Pinter.

Bastiaan Ragas voelt zich al 20 jaar als artiest thuis op het poppodium, het theatertoneel en de film- en televisiestudio.

Bastiaan Ragas boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Bastiaan Ragas zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Bastiaan Ragas wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Bastiaan Ragas. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Bastiaan Ragas te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.