Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Bassie boeken?

Bassie boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Bassie

Wilt u Bassie direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Bassie

Bassie, de bekendste clown van Nederland en België, vermaakt jong en oud met zijn Bassie  Lachspektakelshow!

In deze show komt de veelzijdigheid van deze rasartiest optimaal naar voren als lachkanon, moppentapper, mimeacteur en muzikant. Alle liedjes zijn door hem geschreven en gecomponeerd en de refreinen worden door het grote en kleine publiek onmiddellijk meegezongen.

Zijn komische talent komt vooral naar voren als hij de man van de poppenkast moet assisteren. Vanzelfsprekend loopt alles in de soep. Helemaal hilarisch is Bassie als geluidenman in de hoorspelstudio waarbij hij op onnavolgbare wijze kans ziet om steeds te verkeerde geluiden te laten horen waarbij het publiek het uitgiert van het lachen.

Het is geen eenmansshow want sinds de pensionering van Adriaan heeft hij in Evert van den Bos een uitstekende aangever gevonden die hij weliswaar om de paar minuten tot wanhoop brengt maar die toch de ‘domme clown’ aardig in het gareel weet te houden.

Het is opvallend dat niet alleen de aanwezige jeugd het naar de zin heeft maar ook de vele meegekomen ouderen. Kinderen, ouders en grootouders: 3 generaties worden tegelijk vermaakt door Clown Bassie met zijn Lachspektakelshow.

Deze fantastische show voor de hele familie is een heerlijke middag vertier voor jong en oud. De Bassie Lachspektakelshow is doorspekt met veel leuke liedjes, doldwaze sketches en heel veel Bassie en staat garant voor een uur lang lachen, schateren en dikke pret.

Bassie boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Bassie zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Bassie wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Bassie. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Bassie te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.