Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Bassanova boeken?

Bassanova boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Bassanova

Wilt u Bassanova direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Bassanova

Het begon allemaal...
In Enschede... Waar in 2008 de Nederlandse dance DJ/producer Bassanova zijn eerste dance track produceerde. Geïnspireerd door zijn muzikale helden Armin van Buuren, Hardwell, Afrojack, Fedde Le Grand and Avicii maakte hij het afgelopen jaar grote sprongen als het gaat om zijn productie en draaiskills.

Bassanova’s producties en remixes worden gesupport door gerespecteerde dance artiesten als Tiësto, Martin Garrix, Bassjackers, Bingo Players en Blasterjaxx en hierdoor komt de carrière van de jonge producer in een stroomversnelling. Zijn laatste remix 'Blame' van Calvin Harris ft. John Newman is een regelrechte Soundcloud hit en kwam onlangs voorbij in Hardwell On Air (#184) en BBC Radio, wat samen met het feit dat Laidback Luke Bassanova's 'Knock You Out' (Bingo Players) remix in zijn set op Tomorrowland draaide, toch wel tot de hoogtepunten behoort.

Het afgelopen jaar was een eerste stap richting een internationale carrière met succesvolle gigs in Johannesburg (Zuid Afrika) en Vancouver (Canada). Kortom: Dit talent mag zeker niet ontbreken de programmering van jouw event!

Bassanova boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Bassanova zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Bassanova wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Bassanova. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Bassanova te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.