Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: exclusief
  • Prijs: € 1.350,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Bass Chaserz boeken?

Bass Chaserz boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Bass Chaserz

Wilt u Bass Chaserz direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Bass Chaserz

Bass Chaserz versus Freestyle 60 minuten PUUR Party&Bullshit. Bass Chaserz is wereldwijd al een grote 'Hardstyle' naam, maar Bass Chaserz draait en kijkt verder.. in eigen land. Bass Chaserz is te boeken met een heuse 'Freestyle' set. In 60 minuten hoor je niets anders dan Party en Bullshit. Remixen van Nederlandse kneiters als Malle Babbe, Helemaal leip, maar dan... Partystyle!

Boekingen Bass Chaserz

Zijn eigen Bullshit-hit met de Buren van de Brandweer en Rob Grijsbach en waanzinnige mixen van de beste party hits van eigen bodem. Bass Chaserz versus Freestyle is dé act voor feesttenten, kroegen en horecazaken. De komst van Bass Chaserz versus Freestyle is een garantie voor een complete Beestenboel, 100 % uit je dak en 100% feest. Wil je maximaal feesten?? Dan moet je simpelweg Bass Chaserz versus Freestyle boeken.

Bass Chaserz boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Bass Chaserz zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Bass Chaserz wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Bass Chaserz. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Bass Chaserz te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.