Twilight Entertainment

     
Foto:R.Hoetink
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Bas Nijhuis boeken?

Bas Nijhuis boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Bas Nijhuis

Wilt u Bas Nijhuis direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Bas Nijhuis

Bas Nijhuis is nationaal en internationaal scheidsrechter en daarnaast ook nog een ondernemer. Nijhuis is al vanaf zijn vijftiende als arbiter actief in de voetballerij en heeft dit altijd als zijn grote passie gezien en er alles voor opzij gezet. Hij spreekt onder andere over samenwerking en wat je zowel op als buiten het veld als scheidsrechter meemaakt. Neemt daarin geen blad voor de mond en is een verre van kleurloos figuur.
 
Hij maakt u absoluut deelgenoot van zijn grote liefde voor het voetbal. En doet dit uitermate luchtig, op een zeer komische wijze en weet altijd iedereen weer positief te verbazen over wat er zich allemaal afspeelt in het leven van een topscheidsrechter. Daarnaast legt toparbiter Bas Nijhuis dwarsverbanden tussen de wereld van topsport en die van het bedrijfsleven, want hij kent die als geen ander uit eigen ervaring als ondernemer van zijn bakkerij uit Haaksbergen.  
Een dynamisch verhaal dat wordt ondersteund met prachtige beelden en hilarische anekdotes.

Bas Nijhuis geeft een presentatie van formaat.

Inhoudelijk de highlights:

    - Kennis en fitheid, maakt je mentaal en fysiek sterk
    - Wedstrijd: samenwerking, teambuilding & vertrouwen: jekunt het niet alleen maar bereikt je doel "samen met je team” (ook in het bedrijfsleven)
    - Voorbereiding wedstrijd: wat komt erbij kijken
    - Innovatie: Zowel binnen de arbitrage als het bedrijfsleven blijven innoveren om het resultaat te verbeteren
    - Inkijk van buitenaf: laat je niet van de wijs brengen door druk buitenaf
    - Passie: de basis van succes
    - Ondernemerschap: wat doet het met je als ondernemer.

 
Tijdsduur: 60 minuten
Inclusief 1 gesigneerd boek exemplaar met een speciaal voor u gerichte boodschap.

Optioneel bij te boeken:
Versnaperingen uit de bakkerij van Bas Nijhuis (bijv. petit-four, kerststol*, oliebollen*, cake, brood, voor tijdens de koffie bij ontvangst van uw gasten.
Deze kunnen worden besteld voor een gereduceerd tarief.
( *seizoensafhankelijk)

Bas Nijhuis boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Bas Nijhuis zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Bas Nijhuis wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Bas Nijhuis. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Bas Nijhuis te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.