Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Bart van Dishoeck boeken?

Bart van Dishoeck boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Bart van Dishoeck

Wilt u Bart van Dishoeck direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Bart van Dishoeck

Bart van Dishoeck weet als allround zanger met zijn vocale kwaliteiten iedereen, keer op keer, te verbazen. Als DJ heeft hij jarenlang op vele (inter)nationale podia opgetreden en verschillende awards gewonnen. Dit heeft de basis gevormd voor zijn huidige carrière als zanger. Met een breed repertoire is hij een echte allround entertainer. Tijdens zijn optredens kan je meezingen, geraakt worden, dansen en springen.

Jantjes Verjaardag

In korte tijd heeft hij grote stappen gezet als zanger. Zo is hij begin 2019 door een vakjury bestaande uit onder andere Tino Martin, Lange Frans en Pascal Redeker verkozen tot huiszanger van Jantjes Verjaardag (Amsterdam). Een van de meest toonaangevende grote horecazaken van Nederland. Tijdens deze competitie wist hij ruim 50 artiesten achter zich te laten.

Onlangs stond Bart van Dishoeck met Ali B op het podium tijdens een benefietavond in Blaricum. Hij verbaasde hier het uitzinnige publiek door samen met de rapper een duet te zingen van ‘wat zou je doen’.

Bart van Dishoeck boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Bart van Dishoeck zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Bart van Dishoeck wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Bart van Dishoeck. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Bart van Dishoeck te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.