Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Bart van der Stelt boeken?

Bart van der Stelt boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Bart van der Stelt

Wilt u Bart van der Stelt direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Bart van der Stelt

Bart van der Stelt is geboren op 15 november 1989 in Raamsdonksveer, woonachtig in het Brabantse dorpje Dussen.

De hobby van Bart is altijd muziek geweest. Van jongs af aan deed Bart mee aan verschillende play-back shows in het dorp, waar hij samen met een vriendin menig keer de eerste prijs in de wacht sleepte. 

Sinds 2008 is  Bart begonnen met het meezingen van verschillende liedjes. Hij heeft een aantal keer met succes bij verschillende gelegenheden gezongen, zoals bij de voetbalkantine, het timmerdorp, de kermis en op verschillende feestjes en partijen.

Vanwege dit succes is het balletje aan het rollen gegaan, alles heeft Bartin het werk gesteld om zijn droom te laten uitkomen: zingen!

Niet lang daarna kwam in eigen beheer zijn eerste single ‘He lieve schat ga met me mee’ uit. Via de bekende producer André Kooiman kwam Bart uit bij Hans van Aalst , deze zag direct dat Bart talent heeft.

De single van Bart ‘Ik wil jou voor het leven’ is Bart zijn eerste landelijke release met twee super feestliedjes, die je nu al in de zomerse sferen brengen.

Anno 2011 brengt de single "Jij bent een mooie meid" weer een stap dichter bij zijn droom.
 

Bart van der Stelt boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Bart van der Stelt zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Bart van der Stelt wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Bart van der Stelt. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Bart van der Stelt te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.