Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Bart Juwett boeken?

Bart Juwett boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Bart Juwett

Wilt u Bart Juwett direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Bart Juwett

 WIJDBEENS REPORT
Imitator Bart Juwett zet een perfecte imitatie neer van André van Duin’s creatie Wijdbeens Report. Met de typische André van Duin humor zal Bart als Wijdbeens uw evenement als reality verslaggever verslaan.
Ook voor het maken van bedrijfsfilmpjes is dit uitermate geschikt. Op een humoristische wijze neemt Wijdbeens uw bedrijf onder de loep. Eigenlijk is Jan Wijdbeens met zijn Wijdbeens Report overal inzetbaar. Overal waar iets gebeurd is Wijdbeens van de partij en... een graag gezien gast.
Animatie bestaat uit twee personen: Bart Juwett als Wijdbeens en een regisseur/cameraman (animatie).
 
Wijdbeens op locatie met professionele cameraman / regisseur.
Uitermate geschikt om op ludieke wijze uw feest te laten registreren of om een bedrijfsfilm te laten maken;
 
- Opname bij bijv. receptie, speech in feest zaal, zang optredens, feest publiek (niet tot het eind van de avond noodzakelijk), interviews met wijdbeens report.
- 1 postproductie dag (monteren)
- Het eindproduct wordt een (compilatie) film op DVD
- master DVD
- 1 cameraman
Onder de werkzaamheden vallen: regisseren, filmen, editen en het afleveren op twee master DVDs.
 
Montage tot professionele film
De mogelijkheid bestaat dat er van de (feest)registratie een professionele film wordt gemaakt.  Afhankelijk van uw wensen maken wij een ‘trendy’ clip of een attractieve film met alle hoogtepunten van het evenement. Er zijn verschillende manieren van editing, de afwerking van een film kost veel tijd maar brengt een veel mooier resultaat. Denk hierbij aan het extra gebruik van filters, het gebruik van beter uitgewerkte titels en de mogelijkheid tot het gebruik van special effecten. Elk shot kan apart gefilterd en tot de milliseconde op maat gepast worden. Deze methode haalt het beste uit filmopnames met als resultaat een maximale kleurbewerking en kwaliteit in effecten.
- Montage o.l.v. professionele regisseur
- Incl. modernste software & hardware tools.
- 5 postproductie dagen (editen)
 
ENTREE ACT + CLOSE UP BART JUWETT
Het wordt een bijzonder evenement; dat blijkt al als de gasten arriveren. Bij aankomst worden zij op een bijzondere manier ontvangen; Het ijs is gebroken!
 
U hebt de keuze uit een aantal ontvangstacts;
1. Wijdbeens Report; Jan Wijdbeens is compleet met cameraman bij de entree aanwezig. Als er iets te vieren vast is Wijdbeens Report van de party.
2. Een lakei bij de entree die uw gasten introduceert bij het inmiddels aanwezige publiek. De introductie van deze gasten kan worden versterkt met microfoon en worden ondersteund met leuke muzikale tunes!
3. Robot; Uw gasten ontvangen door een levende robot met echt robotgeluid, rookmachine en zwaailichten. Met de nodige schrikeffecten als gevolg. De adrenaline zal op een goed niveau zijn als het feest begint!
 
Humor en mysterie is de perfecte combinatie om een avond te doen slagen.
Zodra alle gasten hun entree hebben gemaakt zal BART JUWETT de rest van de avond de gasten entertainen als ‘tafelgoochelaar’.
 
*** ILLUSIE, ENTHOUSIASME, HUMOR  ***
 
BART JUWETT vertoont op een ludieke wijze zijn goochelkunsten in een persoonlijke close-up show bij de mensen aan tafel. Werkelijkheid of illusie ?!?
Mede door zijn enthousiasme en humor zullen uw gasten zich kostelijk amuseren door het feit dat zij zelf ook bij de goocheltrucs betrokken kunnen worden.
 
De combinatie van een ‘entree-act’ en ‘close up-magic’ tijdens dit avondvullend optreden geeft dan ook een toegevoegde waarde aan deze vorm van entertainment.
 
Bart kan, indien daar vraag naar is, een grappige bühneact brengen.
Twee grappige goocheltrucs waarbij een vrijwilliger uit het publiek bij assisteert. Een spannende maar komische quiliotine-act en een propjesverdwijntruc. Alles met een grap en een grol.
 
Als imitator van André van Duin kan Bart ook een 30 minuten durende show brengen met diverse sketches, liedjes en goocheltrucs die natuurlijk op hilarische wijze gepresenteerd worden.


**LACHSALVO’S, EXPERIMENT, HUMOR***
 
BART JUWETT imiteerde de bekendste typetjes van André van Duin zoals: Meneer de Bok, de Pizzabezorger, de Gezagvoerder, de Consumentenman, Jan Wijdbeens(report) en natuurlijk Koos Grandioos met zijn grote hit ‘Ajohee’
In een act van een half uur met de nodige dosis André van Duin humor, liedjes en sketches komen de meeste typetjes voorbij en zorgen voor een heleboel lachsalvo’s. Ook het publiek wordt bij de show betrokken. Vrijwilligers wordt gevraagd te assisteren bij André’s nieuwste experiment...de guillotine.
 
ELKE COMBINATIE VAN DE BOVENSTAANDE ACTS IS NATUURLIJK MOGELIJK.

BUIKSPREKER - ambulant  Buikspreker Bart Juwett - Bart en Bertus
Bart loopt rond als oppasser met een ontsnapte vogel op zijn arm. De vogel praat en is nogal brutaal. Hij neemt, tot ergernis van zijn oppasser, de mensen behoorlijk in de maling. Poppen: Aap, vogel of monster
 
BUIKSPREKER – podiumact - BART EN BERTUS
 
Bart Juwett is in 2010 met de act Bart en Bertus te zien geweest in de Halve Finale van Holland’s Got Talent
Een act van Bart en Bertus is altijd een verrassing. Je weet het namelijk nooit met Bertus. Hij lijkt een lieve oude man, maar ondertussen…
Speciaal voor uw evenement schrijven Bart en Bertus een stukje maatwerk dat helemaal aansluit op uw evenement.

Bart Juwett boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Bart Juwett zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Bart Juwett wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Bart Juwett. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Bart Juwett te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.