Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 2 x 60 min.
  • Geluid: incl. tot 150 pers.
  • Prijs: € 995,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage, meerdere mogelijkheden.
Volledige prijslijst

Bart en Alex boeken?

Bart en Alex boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Bart en Alex

Wilt u Bart en Alex direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Bart en Alex

Als geen ander zijn Bart en Alex op elkaar ingespeeld, want ze zijn al jaren elkaars beste vrienden al sinds de geboorte.  Samen vormen ze een muzikaal duo  dat het publiek iedere keer weer weet te vermaken met hun aanstekelijke enthousiasme en onuitputbare energie. Voor in de kroeg, op een feest, het maakt eigenlijk niet uit waar; Bart & Alex maken er altijd weer een superavond van! Met een verrassende samenstelling van een zanger met gitaar en een percussionist op de cajon gaan we iedere keer weer uit ons dak. Bart en Alex spelen voornamelijk toegankelijke covers, die iedereen zal herkennen en weet mee te zingen, maar een vleugje Nederlandstalig schuwen zij absoluut niet!

Bart speelt de akoestische gitaar en Alex bespeelt de cajón.

Dit coverduo is geschikt voor vele feesten; van bruiloft tot studentenfeest en van kroeg tot feesttent!

Bart en Alex boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Bart en Alex zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Bart en Alex wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Bart en Alex. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Bart en Alex te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.