Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Ook avondvullend te boeken.
Volledige prijslijst

Bart Brandjes (The Voice of Holland) boeken?

Bart Brandjes (The Voice of Holland) boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Bart Brandjes (The Voice of Holland)

Wilt u Bart Brandjes (The Voice of Holland) direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Bart Brandjes (The Voice of Holland)

Bart Brandjes is een meesterlijke muzikant en zanger die zijn sporen dik verdiend heeft.

 Kenmerkend voor Bart Brandjes is zijn zeer uiteenlopende repertoire. Met een breed bereik, flexibele stembanden en groot improvisatie vermogen maakt hij ieder optreden tot een unieke ervaring. Van Stevie Wonder, James Ingram en George Benson tot Barry Gibb.

Het fenomenale "Love's in Need of Love Today" van Stevie Wonder doet niet onder voor "Fly me to the Moon" van Frank Sinatra. Bart's stijl van zingen geeft je het idee dat iedere artiest werkelijk tot leven komt.

Bart Brandjes: inspirerend veelzijdig en of zijn kwaliteiten goed genoeg zijn om The Voice of Holland te gaan winnen? De toekomst zal het ons leren.

Bart Brandjes (The Voice of Holland) boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Bart Brandjes (The Voice of Holland) zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Bart Brandjes (The Voice of Holland) wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Bart Brandjes (The Voice of Holland). Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Bart Brandjes (The Voice of Holland) te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.