Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 20 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Excl. reiskosten
Volledige prijslijst

Barry White Look a Like boeken?

Barry White Look a Like boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Barry White Look a Like

Wilt u Barry White Look a Like direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Barry White Look a Like

Heb je een evenement in een Soul en/of Disco thema, dan is onze Barry White Look a Like & Sound a Like een prefecte aanvulling! In een set van 20 minuten brengt Sonny de welbekende hits van deze 'Icoon van de Liefde' Niet alleen lijkt Sonny op Barry White, maar klinkt hij ook precies als The Sultan of smooth soul.
 
Barry White was een beroemde Amerikaanse soul en discozanger in de jaren 70 en de jaren daarna. Met zijn fluwelen stem en prachtige arrangementen heeft hij enorm veel hits heeft gescoord. Barry White werd vaak beschreven als The Maestro of als de Man with the Velvet voice. Hij verdiende 106 gouden platen, 41 platina platen, 20 gouden singles en 10 platina singles en behoort met deze resultaten tot de grootheden uit de muziek.

Barry White Imitator met de mooiste en beste hits van The Maestro. Tijdens zijn set brengt de volgende grote hits van Barry White ten gehore:

•    My first my last
•    Let the music play
•    Can't get enough of your love
•    Just the way you are
•    Don't make me wait to long

Barry White Look a Like boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Barry White Look a Like zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Barry White Look a Like wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Barry White Look a Like. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Barry White Look a Like te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.