Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 90 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 1.250,- excl. BTW
  • Opmerking: 80`s & Nu bekend van 100% NL
Volledige prijslijst

Barry Paf boeken?

Barry Paf boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Barry Paf

Wilt u Barry Paf direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Barry Paf

Waar is dat feestje... Ga compleet los met de hits van DJ BARRY PAF: een energieke mix van hits en meezingers en natuurlijk de opzwepende performance van Barry! Dikke dance-hits, Top-40, en zelfs zo nu en dan een foute Classic. BARRY PAF maakt van elk feestje een FISSA!! ...hier is dat feestje!!!

Altijd volle bak FISSA met DJ BARRY PAF

Met een energieke mix van hits en meezingers ga je gegarandeerd helemaal los. Barry is een echt feestbeest, en dat merk je aan zijn opzwepende manier van draaien. Altijd 100% positiviteit en energie! Beleef een avond vol vette hits, flash-backs, gekkigheid en meezingmomenten. Dikke dance-hits, Top-40 en zelfs zo nu en dan een foute Classic: met 15 jaar ervaring haal je met BARRY PAF een van de beste allround-DJ’s van Nederland in huis.
Bruiloften of personeelsfeesten, club of strandtent, feesttent of festival; Barry zet de tent altijd op z’n kop!
 
Barry Paf ken je natuurlijk van Radio 538. Jarenlang een vertrouwd geluid op je radio en tegenwoordig heeft hij o.a. zijn eigen avond in de SOHO Amsterdam. Op zijn 17e startte hij als jongste DJ ooit van Radio 538, waardoor hij bekend werd bij het grote publiek.

Barry Paf boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Barry Paf zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Barry Paf wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Barry Paf. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Barry Paf te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.