Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Barry Hay Flying V Formation boeken?

Barry Hay Flying V Formation boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Barry Hay Flying V Formation

Wilt u Barry Hay Flying V Formation direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Barry Hay Flying V Formation

Barry Hay besluit in 2012 een nieuw project op te starten. Het gaat om een band bestaande uit een stel jonge muzikanten met veel talent en ambitie. Hay in de voorhoede en hij noemt het Flying V Formation. Hay, algemeen bekend als zanger van Golden Earring, de meest succesvolle rockband van Nederland met songs als Radar Love, Twilight Zone en When The Lady Smiles etc. Barry Hay Flying V Formation speelt verrassende versies van Earring classics, een mix van favoriete songs en nieuw materiaal.

Hay zegt: Earring in mijn hart, maar dit is lachen Hard! We are going to blow you away! Flying V Formation is in orbit!

Barry Hay Flying V Formation boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Barry Hay Flying V Formation zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Barry Hay Flying V Formation wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Barry Hay Flying V Formation. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Barry Hay Flying V Formation te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.