Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Barry Hay boeken?

Barry Hay boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Barry Hay

Wilt u Barry Hay direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Barry Hay

Barry Hay is de stem en het gezicht van Nederlands bekendste rockband Golden Earring.

Golden Earring was in de jaren zeventig en tachtig immens populair in de Verenigde Staten dankzij de hits 'Radar Love' en 'Twilight Zone'. De vier rockers uit Den Haag verkopen wereldwijd miljoenen albums. De band staat maar liefst vijf keer in de Billboard Hot 100 in Amerika. De band neemt een dominante positie in de Nederlandse muziekwereld in met meer dan dertig gouden en platina albums. Vandaag de dag heeft de band meer dan 65 singles en 40 albums uitgebracht.

Met wereld hits als 'When The Lady Smiles' en 'Back Home' staat de band met Barry Hay als leadzanger jaarlijks nog op menig festivals en evenementen om bezoekers van een staaltje bekende rockklassiekers te voorzien.

In 2012 zal Barry Hay als solo artiest te zien zijn tijdens "Vrienden van Amstel Live!" in Ahoy.

Barry Hay boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Barry Hay zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Barry Hay wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Barry Hay. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Barry Hay te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.