Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 120 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 795,- excl. BTW
  • Opmerking: 4 uur set € 995,- excl.
Volledige prijslijst

Barry Fest boeken?

Barry Fest boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Barry Fest

Wilt u Barry Fest direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Barry Fest

Barry Fest is al jaren hard aan de weg aan het timmeren als Allround DJ.

Hij begon met draaien tijdens de middelbare school en startte kort daarna met zijn eerste Drive-in Show.  Na 3 jaar werd hij gevraagd te komen draaien in de Après Skihut in Rotterdam.

Als Feest DJ Barry heeft hij ook al veel singles gemaakt met artiesten als Feest DJ Maarten en Jeroen van Zelst.

Ook sleepte hij veel prijzen in de wacht, zo is hij meerdere malen verkozen als populairste Party DJ bij de Partyawards.
Hij is een graag geziene DJ op top lokaties als De Apres Skihut (Rotterdam), Costa (Eindhoven) en Scala (Venlo), maar ook draait hij al jaren op de vakantiebestemmingen in Spanje, Oostenrijk en Griekenland zoals Kirchberg, Westendorf, Albufeira, Kos en Mallorca.

Vanaf 2018 draait hij door onder de naam Barry Fest!

De Single “Dub Dub (the Dart song)” samen met Marco Kraats is net verschenen en ook is er een remix uitgekomen i.s.m 2ndbass, van de hit single Op en Neer – Snollebollekes!

Ook staan er veel grote optredens in de agenda voor festivals! En is hij een graag geziene gast in het tv programma Utopia (SBS6)!

Barry Fest boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Barry Fest zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Barry Fest wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Barry Fest. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Barry Fest te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.