Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Barry Brand boeken?

Barry Brand boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Barry Brand

Wilt u Barry Brand direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Barry Brand

Barry Brand is al jaren actief op het gebied van entertainment, draaien en presentatie. Sinds zijn 13e is hij al bezig met muziek en feesten. Ervaring heeft Barry zat. Zo werkte hij al eerder voor de drive-in shows van Veronica, 100%NL, Q-music en de Bolle Jan Show. All-round draaien is wat hij het liefst doet. Naast draaien als DJ in het land is hij iedere werkdag te horen bij Radio Decibel met de ochtendshow en iedere vrijdag en zaterdagavond op Radio 8FM.

”Barry voelt als geen andere iedere sfeer aan en maakt van elk evenement een ongekend succes.”

Barry Brand boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Barry Brand zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Barry Brand wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Barry Brand. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Barry Brand te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.