Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Hit : Kamelenteen
Volledige prijslijst

Barry Badpak boeken?

Barry Badpak boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Barry Badpak

Wilt u Barry Badpak direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Barry Badpak

Barry Badpak is het laatste fenomeen van de Leidse muziekscene. Met de release van hun eerste single "Kamelenteen (Waar Ga Je Heen?)" heeft het DJ-trio definitief de stap gemaakt naar een carrière buiten de deuren van de hun vertrouwde kroegen en café's.

Barry Badpak bestaat uit drie zeer ervaren DJ's, die met hun gezamenlijke ervaring een spetterende act hebben weten neer te zetten. Zeer geschikt voor de feesten waar gezelligheid nog wel belangrijk is.

Met hun uitgebreide koffers met cd's, hun excellente gevoel voor timing en hun grandioze gevoel voor humor, weten ze de voetjes van elk publiek van de vloer te krijgen en van iedereen afgemat aan het eind van de avond met een goed gevoel afscheid te nemen.

Tijdens het jubileum van De Hut van Ome Henne en Rockcafé Lazaru's is er beeldmateriaal opgenomen voor de clip van de nieuwste single "Kamelenteen (Waar Ga Je Heen?) Later is er nog extra materiaal geschoten en is er, mede dankzij de inzet van Jochem Myjer, een professionele clip gepresenteerd, die binnen twee weken al bijna 200.000 keer bekeken is op YouTube.

Snel na de release van de single begin juni 2011, werd het nummer opgepikt door Jeroen van Inkel. Hij draaide het een tijd lang bijna dagelijks in zijn show, Van Inkel in de MIddag, waardoor de single van Barry Badpak tijdenlang in de iTunes Top 30 stond en uitgroeide tot de zomerhit van 2011!

Barry Badpak boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Barry Badpak zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Barry Badpak wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Barry Badpak. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Barry Badpak te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.