Twilight Entertainment

     
Barend en Wijnand boeken / Barend en Wijnand Inhuren voor optreden
  • Tijdsduur: 120 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 1.995,- excl. BTW
  • Opmerking: 3 FM / 90`s en hits van nu
Volledige prijslijst

Barend en Wijnand boeken?

Wilt u Barend en Wijnand huren voor een optreden?Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden voor het inhuren van Barend en Wijnand vindt u op deze pagina.

Wilt u Barend en Wijnand direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie Barend en Wijnand

Barend van Deelen is geboren in de tijd dat Nederland het ene na het andere hoogtepunt beleeft… We hebben het over de zomer waarin Nederland Europees Kampioen voetbal wordt. Na een zware bevalling komt op 19 juni 1988 in het ziekenhuis te Amersfoort Barend van Deelen onafgebroken huilend op aarde. Dat huilen gaat nog even verder, als blijkt dat zijn huis niet in Amersfoort zelf staat, maar in de Betuwe. Scherpenzeel om precies te zijn. Op de kleuterschool wordt al snel de volgende conclusie getrokken: Barend kan niet zo heel veel, het enige waar hij een ruime voldoende voor haalt is… praten.

Na het doorlopen van talloze scholen raakt Barend in 2006 besmet met een virus dat naast de ‘oranjekoorts’ het enige positieve virus op deze aarde is. Het radiovirus. Dit virus zorgt ervoor dat Barend zich meldt bij de selectiedagen van de Veronica Radioschool. En hij wordt nog aangenomen ook! Tijdens deze periode loopt Barend stage bij Decibel Amsterdam. Dat bevalt van beide kanten goed, want al snel krijgt Barend een contract en een dagelijks programma. Inmiddels heeft Barend radio-ervaring opgedaan in zowel de ochtend, de middag als de avond.

En daar komt nu het laatste dagdeel bij: de nacht. Want sinds 1 juli 2009 presenteert Barend elke donderdag- op vrijdagnacht tussen 01.00 en 04.00 zijn programma “Barend” op 3FM!En the story continues... net voor het sluiten van de transfermarkt maken Barend en Wijnand de stap van de nacht naar de zondagavond. Vanaf september 2012 is het gelijknamige programma Barend en Wijnand te horen als opvolging van Bring it On. Wijnand Speelman zag het levenslicht in 1988 op de Snoeksloot in Houten. Al vroeg huilde Wijnand mee met de radio. Als puber had hij geen Nikes waarmee hij de blits kon maken in Houten, noch was hij fan van Ajax. Ondanks deze sociale bindmiddelen groeide hij zonder veel problemen op en meent hij zelfs dat de middelbare school de hemel was. Soms mist hij het nog wel eens, de schoolfeestjes, theater, schoolreisjes en de meisjes.

Barend & Wijnand’ is iedere zondag van 18.00 tot 20.00 uur en op zaterdag tussen 4.00 en 7.00 te beluisteren op 3FM. Tijdens de zaterdaguitzending is ‘Barend & Wijnand’ tussen 4.00 en 6.00 ook nog eens te zien op Nederland 3!

Barend en Wijnand boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Barend en Wijnand zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Barend en Wijnand wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Barend en Wijnand. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Barend en Wijnand te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.