Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: incl. tot 800 pers.
  • Prijs: € 2.295,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf prijs
Volledige prijslijst

Barcode boeken?

Barcode boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Barcode

Wilt u Barcode direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Barcode

Drie dimensies van geluid, licht en een meterslange ledwall smelten samen in een avondvullende live show. Zes muzikanten. Één brok ervaring. Een zanger en een zangeres. Twee energieke frontkanjers die een constante klik hebben met publiek. Deze muzikale achtbaan dendert door een wereld van hits, krakers en knallers. Actueel en snel. Een duizelingwekkende ervaring vol actie, pit en power. Daar draait het om. Dat is Barcode!

Wilt u toch een wat rustiger begin van de avond? Dan gaan eerst de stekkers er uit en speelt Barcode akoestisch. Niet statisch op een podium, maar zij aan zij bij uw gasten. Barcode werkt met professioneel materiaal, een representatieve crew en past haar show aan op uw feest. Uw klanten, gasten of bezoekers zullen uw naam blijvend verbinden aan een topfeest.

Welkom in een wereld van kwaliteit en veelzijdigheid. Welkom bij Barcode!

Barcode boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Barcode zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Barcode wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Barcode. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Barcode te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.