Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 1.495,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Barbie ( Samantha ) boeken?

Barbie ( Samantha ) boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Barbie ( Samantha )

Wilt u Barbie ( Samantha ) direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Barbie ( Samantha )

Samantha heeft van jongs af aan één doel voor ogen: leven als een barbie. Ze besteedt heel veel aandacht aan haar uiterlijk en heeft het liefste ‘pornoblond’ haar. Haar ideale man is een anabool.

Eens lang geleden in een kustplaats die Scheveningen heet woonde een klein blond meisje wat graag op Barbie wilde lijken en gek op de kleur roze was.

Toen dit onschuldige meisje haar voortanden nog moest wisselen en haar eerste opstandige pubermomenten nog moest meemaken kwam ze haar 10 jaar oudere prins in zijn trainingspak en op zijn witte scooter tegen. Vanaf toen wist ze zeker: ‘ met deze jongen ga ik trouwen en dit wordt mijn eigen Ken’ sprak ze vastberaden tegen haar poppen uit. Vele jaren verstreken zonder dat ze elkaar zouden zien, Barbie wisselde haar tanden, kreeg haar eerste abonnement op de zonnebank en haar Barbie poppen werden verbannen naar de zolder. Barbie groeide op tot een echte rock ‘n roll versie van deze onschuldige pop. Zo werden haar haren met de jaren blonder en haar borsten met de ziekenhuis bezoekjes groter. Vele zogenaamde prinsen kwamen voorbij. Naarmate de tijd verstreek groeide ook de drang van Barbie om te feesten. In haar met drank doordrenkte zoektocht naar antwoorden op belangrijke levensvragen zoals, bestaan de Smurfen echt, is een Frikadel van vlees gemaakt, en hoe vaak kan je je haren blonderen voordat ze uit vallen heeft ze in de vele bars van zowel de boven als onderkant kunnen bekijken. En hoe vaker ze zichzelf verloor in haar drang om te feesten hoe verder die ooit zo onschuldige liefde verder bij haar vandaan kwam te staan.

Maar de basis van dit echte sprookje over Barbie en Michael had in de jaren daarvoor zijn wortels geschoten en de uitkomst leek niet meer te keren. Michael was de beste vriend van haar broer en kwam regelmatig over de vloer van de toen nog erg jonge Barbie’s ouderlijk huis. Als hij dan langs kwam kon de kleine Barbie alleen nog maar fantaseren over haar 10 jaar oudere droom Ken. Terwijl ze de lange blonde haren van haar Barbie kamde, fantaseerde ze over hoe ze later samen boodschappen zouden doen, vakanties zouden vieren, kindjes van hem zou krijgen en hoe ze hem zou kunnen verwennen met haar kookkunsten.


Barbie is te boeken voor meet & greet`s.

Barbie ( Samantha ) boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Barbie ( Samantha ) zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Barbie ( Samantha ) wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Barbie ( Samantha ). Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Barbie ( Samantha ) te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.