• Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: The Voice of Holland 2012
Volledige prijslijst

Barbara Straathof (The Voice of Holland) boeken?

Barbara Straathof (The Voice of Holland) boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Barbara Straathof (The Voice of Holland)

Wilt u Barbara Straathof (The Voice of Holland) direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Barbara Straathof (The Voice of Holland)

Barbara Straathof pakte met het nummer 'Skyfall' de zesde positie in de iTunes Download Top 100. Barbara zong het nummer tijdens de vorige live show. Hiermee staat ze momenteel met drie nummers in de iTunes Top 100.
'You Know I'm No Good' en 'Make You Feel My Love' zijn de twee overige nummers welke al langere tijd geliefd zijn bij het luisterend publiek.

Barbara Straathof is helaas niet door naar de volgende live show. Ze moest na de halve finale het programma verlaten.

Barbara Straathof (The Voice of Holland) boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Barbara Straathof (The Voice of Holland) zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Barbara Straathof (The Voice of Holland) wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Barbara Straathof (The Voice of Holland). Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Barbara Straathof (The Voice of Holland) te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.