Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Bandparodist Ome Henk boeken?

Bandparodist Ome Henk boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Bandparodist Ome Henk

Wilt u Bandparodist Ome Henk direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Bandparodist Ome Henk

Bandparodist Ome Henk is gespecialiseerd in bandparodie, en zoals het woord het al zegt, gebruikt Ome Henk dit in de ruimste zin van het woord. De doelgroep is volwassenen maar ook kinderen kunnen volop genieten van de doldwaze capriolen van Ome Henk.

Met ruim 15 jaar ervaring weet Ome Henk als geen ander wat entertainment is. Als u Ome Henk binnen haalt, sleurt hij werkelijk de hele zaal mee in zijn act. Werkelijk uniek is dat een aantal personen met Henk in de spotlights treden. Het is altijd leuk dat een aantal gasten op een iets ongewone manier meewerken aan de show, vele andere feestvierders gingen u voor wat betreft de dolle kapriolen van Ome Henk. Dus wilt u voor Uw jubilaris, collega of directeur een gastoptreden dan is Ome Henk een absolute aanrader.

Een optreden duurt ca. 30 minuten waarbij het aanwezige publiek op amusante wijze vermaakt word. Hierbij vormen diverse attributen een belangrijk deel van het optreden. Pruiken, trompetten en een heuse buikspreekpop passeren de revue in een razend tempo.

Bandparodist Ome Henk in de jury van een playbackshow op uw, camping of bij uw vereniging. Door jarenlange ervaring met playback zal elke deelnemer objectief beoordeelt worden. In de pauze zal Ome Henk dan natuurlijk zelf een optreden verzorgen.

Voor feestavonden kunt u kiezen uit 4 verschillende showprogramma's. Per gelegenheid kunnen er 1 of twee shows gebracht worden. Dit is mogelijk doordat er een groot onderscheid is tussen de shows qua stijl en humor.

Bandparodist Ome Henk boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Bandparodist Ome Henk zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Bandparodist Ome Henk wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Bandparodist Ome Henk. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Bandparodist Ome Henk te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.