Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Banda Nobra boeken?

Banda Nobra boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Banda Nobra

Wilt u Banda Nobra direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Banda Nobra

De Percussiband Banda Nobra werd opgericht aan het einde van de jaren 90.

Het duurde nog tot Koninginnedag 1998 voordat Banda Nobra met hun muziek het debuut maakte weliswaar op het station van Utrecht .Treinen reden niet (omdat xe op Utrecht CS speelden en de fluitjes van de conducteurs niet meer te horen waren), mensen begonnen spontaan te dansen, en zelfs  kwamen de heren en dames van Banda Nobra die avond zelfs op TV! Kortom: een flitsend begin!


Na dit zeer geslaagde debuut volgden snel veel aanvragen voor optredens. Banda Nobra heeft in de afgelopen jaren vele optredens mogen doen: Festivals, Horecagelegendheden, de opening van deNederlandse filmdagen, op het circuit van Zandvoort, bij Europacupwedstrijden van PSV en op Eindhoven Airport om maar enkele locatie`s te noemen.


Ook buiten onze landsgrenzen is Banda Nobra inmiddels bekend. Een Europese tour naar Frankrijk in de zomer van 2004, waarbij we en passant voor een complete verstopping van het centrum van Sarlat zorgden.
Ook in Duitsland, op het Bremer Karneval, was men zeer enthousiast over Banda Nobra.

In de loop van de jaren is het repertoire flink uitgebreid. Naast de bekendeBraziliaanse ritmes (samba, samba reggae, en timbalada,) spelen we indien gewenst ook breaks en nummers in afwijkende, maar daarom niet minder swingende stijlen als funk, Cubaans, Afrikaans en Japans. Verder houden we van ritmewisselingen en dynamiek, zodat we een geheel eigen geluid hebben ontwikkeld.

Inmiddels bestaat Banda Nobra uit 13 personen, die net even gekkerzijn dan de gemiddelde Nederlander. Is het motto normaliter “Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg”, bij Banda Nobra kan het niet gek genoeg zijn.

Voorbeelden hiervan zijn de waanzinnige kapsels waarmee we geregeld rondlopen, de aparte brillen en hoofddeksels die we dragen, onze bonte geschminkte gezichten tijdens carnaval en de maffe dansjes en rare streken die we tijdens de optredens uithalen. Zo is een optreden niet alleen leuk voor de oren maar ook voor de ogen! Wij zouden de Banda niet zijn als we niet verder kijken dan onze neus lang is, en daarom blijven wij flink aan de weg timmeren om het nog spannender en spectaculairder te maken!!!

Banda Nobra past desgewenst de show aan uw wensen aan.

Banda Nobra boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Banda Nobra zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Banda Nobra wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Banda Nobra. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Banda Nobra te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.