Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 75 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 6.995,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf prijs
Volledige prijslijst

Band zonder Banaan (BZB) boeken?

Band zonder Banaan (BZB) boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Band zonder Banaan (BZB)

Wilt u Band zonder Banaan (BZB) direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Band zonder Banaan (BZB)

Wat ooit begon als een eenmalig optreden is nu, ruim twee decennia later, nog steeds een begrip in het Nederlandse live-circuit. Met een enorme bak live ervaring is de band uitgegroeid tot een muzikale kameleon die zich op elk podium thuis voelt. Of dit nu is in een grote feesttent, in een kroeg tijdens de sfeervolle unplugged optredens, in het theater of op een festival. Dit kleurrijke gezelschap maakt er overal een overrompelend, dampend optreden van.

Dit hebben ze al bewezen op alle grote festivals zoals Pinkpop, Parkpop, FestyLand, Lowlands, Paaspop en Zwarte Cross. BZB staat voor feest, spelplezier, interactie en theatrale acts, verpakt in een energieke liveshow. Gewapend met krakers zoals Echte Vrienden, Koning Pintenman, Ik Leer Het Nooit en de Bankzitter, is stilstaan onmogelijk en tovert BZB een zaal, tent of festivalweide moeiteloos om in een feestende massa. Kortom:

BZB is een unieke en zeer ervaren band die op onnavolgbare wijze een brug kan slaan naar haar publiek en daarbij geen kans, muziekstijl of spektakelstuk uit de weg gaat om het ultieme doel te bereiken: FEEST!

Band zonder Banaan (BZB) boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Band zonder Banaan (BZB) zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Band zonder Banaan (BZB) wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Band zonder Banaan (BZB). Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Band zonder Banaan (BZB) te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.