• Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 6.750,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf prijs
Volledige prijslijst

Band zonder Banaan (BZB) boeken?

Band zonder Banaan (BZB) boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Band zonder Banaan (BZB)

Wilt u Band zonder Banaan (BZB) direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Band zonder Banaan (BZB)

In welk hokje je deze Brabantse band ook wilt plaatsen, het resultaat is gelukkig altijd hetzelfde: een kolkende, feestende massa. Met een mix van allerlei muziekstijlen wordt elke zaal, feesttent, club of festival omgetoverd in een groot feest. Wat je ziet, is volop theater en absurditeiten. Wat je hoort, is een stuwend lekker in het gehoorliggend eigen BZB-geluid.

Band zonder Banaan (BZB) boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Band zonder Banaan (BZB) zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Band zonder Banaan (BZB) wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Band zonder Banaan (BZB). Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Band zonder Banaan (BZB) te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.