Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Band with Benefits boeken?

Band with Benefits boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Band with Benefits

Wilt u Band with Benefits direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Band with Benefits

Geniet nog even van je rust want deze groep jonge honden heeft geen enkele intentie om gas terug te nemen. Met een lading koper en de energie van een leger duracellkonijntjes laten zij complete festivalweides tot een hoogtepunt komen. in 80 hits laat Band with Benefits je alle hoeken van de kamer zien. Op adem komen zit er niet in want ze kennen maar een standje en dat is AAN. Laat je verleiden om all-in te gaan en te zingen en dansen alsof er nooit meer een morgen komt! This is where the magic happens.

Boekingen Band With Benefits

Geniet nog even van je rust want deze groep jonge honden heeft geen enkele intentie om gas terug te nemen!

Band with Benefits boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Band with Benefits zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Band with Benefits wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Band with Benefits. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Band with Benefits te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.