Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 2.000,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage, meerdere boekingsmogelijkheden.
Volledige prijslijst

Band with Benefits boeken?

Band with Benefits boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Band with Benefits

Wilt u Band with Benefits direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Band with Benefits

Dansschoenen aan, keeltjes gesmeerd en riemen vast! Gewapend met ingenieuze medleys en hun aanstekelijke enthousiasme vuurt Band with Benefits de vetste hits aller tijden op je af, waarbij vriend en vijand niet anders kunnen dan hand in hand mee hossen. Verwacht onder andere stevige rockers van Bon Jovi en AC/DC, classics van Queen en Meatloaf, de foute uitstapjes hier en daar en de broodnodige lading koper.

Boekingen Band With Benefits

Geniet nog even van je rust want deze groep jonge honden heeft geen enkele intentie om gas terug te nemen!

Band with Benefits boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Band with Benefits zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Band with Benefits wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Band with Benefits. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Band with Benefits te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.