Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 2 x 60 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 3.500,- excl. BTW
  • Opmerking: Incl. special effects
Volledige prijslijst

Band with Benefits boeken?

Band with Benefits boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Band with Benefits

Wilt u Band with Benefits direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Band with Benefits

SHOWTIME! Band with Benefits blaast je omver met hun energie en genadeloos live kopergeweld. Uitverkochte clubshows en tot de nok toe gevulde festivalweides vormen het harde bewijs dat dit zestal naar de top van het feestcircuit dendert. Met een spektakel vol vuur, confetti en scheurende gitaren laten ze je alle hoeken van de kamer zien. Ga voluit en zing en dans alsof er nooit meer een morgen komt!

Boekingen Band With Benefits

Geniet nog even van je rust want deze groep jonge honden heeft geen enkele intentie om gas terug te nemen!

Band with Benefits boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Band with Benefits zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Band with Benefits wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Band with Benefits. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Band with Benefits te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.