Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 1.750,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage, meerdere boekingsmogelijkheden.
Volledige prijslijst

Band with Benefits boeken?

Band with Benefits boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Band with Benefits

Wilt u Band with Benefits direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Band with Benefits

Band with Benefits is "De energieke feestband die op hoog tempo door een berg van hitjes, rockers en ‘oh ja-momentjes’ heen vliegt. Gewapend met verrassende medleys, koper en hun aanstekelijke enthousiasme weet deze 8-mans formatie iedere zaal, festival of feesttent in lichterlaaie te zetten.

Boekingen Band With Benefits

De band heeft de vrijheid genomen om al het beste van nummers te pakken en te verweven tot één show waarin Borsato en Bon Jovi hand in hand gaan en ook Queen en the Hermes House Band een kijkje komen nemen. Naadloos worden verschillende meezingers, hossers of volledige genres in elkaar gemixt waardoor inkakken niet tot de opties behoort. Geniet nog even van je rust want deze jonge groep heeft geen enkele intentie om gas terug te nemen!"

Band with Benefits boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Band with Benefits zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Band with Benefits wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Band with Benefits. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Band with Benefits te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.