Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 450,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Ballonnenclown Boebie boeken?

Ballonnenclown Boebie boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Ballonnenclown Boebie

Wilt u Ballonnenclown Boebie direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Ballonnenclown Boebie

Clown Boebie is een fantastische ballonnenclown. Hij heeft zelfs een diploma in ballonmodelleren! Hij maakt de meest prachtige creaties in een handomdraai, van Knorretje tot bloemstuk en van raceauto tot pinguïn! Hij loopt tussen het publiek op weg naar zijn prachtige ballonfiguren.

Ballonnenclown met goochelen
Ballonnenclown Boebie wil ook altijd en overal over meepraten, ook als hij er helemaal geen verstand van heeft… of heeft hij gewoon overal verstand van? Een mooie belevenis met goochelen en de prachtigstee ballonnen met de leukste ballonnenclown van Nederland!

Ballonnenclown Boebie boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Ballonnenclown Boebie zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Ballonnenclown Boebie wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Ballonnenclown Boebie. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Ballonnenclown Boebie te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.