Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Ballonnen Heks boeken?

Ballonnen Heks boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Ballonnen Heks

Wilt u Ballonnen Heks direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Ballonnen Heks

De griezelige vingers van deze Ballonnen Heks brengen de enge ballonnen tot leven. Gevaarlijke honden en giftige bloemen ontstaan spontaan in haar handen. Zou hier iets van magie achter zitten? De kleine bezoekertjes zullen geboeid naar haar kijken.

De Halloween Ballonnen Heks, is een mobiele act die van winkel tot winkel kan gaan. Overal zal zij even stilstaan om de kinderen te voorzien van de mooiste balloncreacties.

De Ballonnen Heks is ook te boeken als Ballonnen Griezel of een ander Halloween Typetje.

Ballonnen Heks boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Ballonnen Heks zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Ballonnen Heks wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Ballonnen Heks. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Ballonnen Heks te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.