Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Ballonnen Clown Zassie boeken?

Ballonnen Clown Zassie boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Ballonnen Clown Zassie

Wilt u Ballonnen Clown Zassie direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Ballonnen Clown Zassie

Op zoek naar een spannende kindershow? Nodig dan Clown Zassi uit om de jonge gasten op uw kinderfeest te verrassen, verbazen en vermaken. De show begint op het moment dat Clown Zassie net van vakantie terugkomt. Hij heeft het erg naar zijn zin gehad en kan niet wachten om weer op vakantie te gaan, want dat is toch wel heel erg leuk. Clown Zassie weet dan ook alles af van vakantie, van het zwemmen naar Aruba en het lopen naar Zuid-Frankrijk... maar de kinderen denken daar toch wel heel anders over... Als clown Zassie vervolgens per se wil bewijzen dat hij het allemaal wel weet en zijn koffer erbij pakt om het even te laten zien komen de kinderen helemaal los.
Ballonnenclown Zassie
Clown Zassie is ook in te zetten als ballonnenclown. Met zijn ballonnen maakt hij de mooiste creaties voor de kinderen. Waar andere ballonnenclowns niet verder gaan dan het maken van een hondje of zwaard kan clown Zassie alles maken wat de kinderen kunnen bedenken.

Ballonnen Clown Zassie boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Ballonnen Clown Zassie zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Ballonnen Clown Zassie wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Ballonnen Clown Zassie. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Ballonnen Clown Zassie te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.