Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 695,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Ballonartiesten TwistaLot boeken?

Ballonartiesten TwistaLot boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Ballonartiesten TwistaLot

Wilt u Ballonartiesten TwistaLot direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Ballonartiesten TwistaLot

Deze ballonartiesten lopen tussen het publiek door en maken prachtige balloncreaties. Ze kunnen zo'n beetje het hele dierenrijk tevoorschijn "draaien"! Ze maken naast hartjes en duifjes ook echt verbazingwekkende creaties! Ware hoogstandjes! Voor u het weet bent u de kersverse eigenaar van een verliefde kikker! U kunt het zo gek niet bedenken of deze ballonartiesten maken het. Doordat ze niet alleen ballonnen vouwen maar ook goochelen zijn zij de ideale kindergoochelaars en ballonartiesten voor ieder kinderfeest!

Ballonartiesten duo Twist-a-Lot: ook voor volwassenen leuk!
Mr. en Miss Twist-a-Lot zijn, naast voor kinderen, ook voor volwassenen graag geziene gasten! Mr. en Miss Twist-a-Lot zijn zowel samen als apart te boeken.

Ballonartiesten TwistaLot boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Ballonartiesten TwistaLot zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Ballonartiesten TwistaLot wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Ballonartiesten TwistaLot. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Ballonartiesten TwistaLot te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.