Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 595,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage, meerdere boekingsmogelijkheden
Volledige prijslijst

Ballonartiest Louis boeken?

Ballonartiest Louis boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Ballonartiest Louis

Wilt u Ballonartiest Louis direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Ballonartiest Louis

Ballonartiest Louis is een ballonkunstenaar van de bovenste plank. Speciaal voor evenementen en feesten waar mobiel ballonvermaak gewenst is heeft Louis de Mobiele Balloon Magic show ontwikkeld.

Ballonartiest - Mobiel Balloon Magic
Mobiel Balloon Magic is een mobiele show die meerdere keren per evenement vertoond wordt, waarbij het publiek de mogelijkheid krijgen om hun magische kunsten samen met Louis te vertonen met als beloning een zeer speciale balloncreatie als een beer op de motor of zelfs een palmboom compleet met bananen en een zonnebril.

Doorlopende ballonnenshow
Tijdens de ballonnenshow  worden kinderen (en volwassenen!) uitgenodigd om aan één van de wedstrijden mee te doen en ook hiermee een mooie ballonsculptuur te winnen om mee naar huis te nemen. Deze wedstrijden zijn leuk voor het publiek om naar te kijken en natuurlijk om aan mee te doen! Na ca. 10 minuten preparatiepauze loopt hij naar de volgende optreedplek om de volgende 20 minuten durende show met nieuwe inhoud te beginnen. Deze ballonnenshow is ideaal voor winkelcentra of festivals maar ook meerdere shows op één plaats waar het publiek langs loopt kunnen moeiteloos gegeven worden.

Ballonartiest Louis boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Ballonartiest Louis zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Ballonartiest Louis wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Ballonartiest Louis. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Ballonartiest Louis te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.