Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 4 x 40 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Balance boeken?

Balance boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Balance

Wilt u Balance direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Balance

Als er één bandnaam de lading dekt, dan is het BALANCE. Zodra ze op het podium staan gebeurt er iets: noem het “magie”, noem het “de klik” of noem het gewoon “balans”. Balance dus. Ze zijn weer terug, alsof ze nooit zijn weggeweest. Met een aanvulling van 2 zangeressen en een nieuwe zanger is Balance weer in balans! In de jaren ’90 was Balance onbetwist de beste liveband van Nederland. Nu zijn ze, voor zover mogelijk, alleen maar beter geworden. De groepsleden hebben namelijk in de tussenliggende jaren natuurlijk niet stilgezeten. De ervaringen in andere bands en projecten nemen ze mee naar Balance.

Zanger Alexander Vlasveld is in de loop der jaren steeds beter gaan zingen. Met hart en ziel en met een groot stembereik grijpt hij het publiek vast om niet meer los te laten voor de laatste toon heeft geklonken. De manier waarop Kees Tanger op drums en broer Rolf Tanger op bas elkaar aanvoelen en aanvullen, mag “thuiskomen” worden genoemd. De veelzijdigheid van saxofonist/toetsenist/gitarist/zanger Wim Koopman is zo bijzonder, dat elke band wel zo’'n man in zijn midden zou willen hebben. En Moedertje Natuur móet toetsenist Harry Bijl wel met minimaal 4 handen hebben gezegend. Zo virtuoos en zo smaakvol zoals alleen hij dat kan. Met de gitarist Sander Hoorn en de 2 zangeressen Melanie (Tanger) en Cherryl Tuasuun (zusjes) verjongt Balance zich weer! Een frisse wind om nog weer 30 jaar verder te kunnen! Balance speelt naast de hedendaagse bekende hits ook de hits uit de jaren tachtig en negentig, zoals nummers van KC & the Sunshine Band, Toto, Bon Jovi, The Emotions, The Pointer Sisters, Aretha Franklin, maar ook klassiekers uit de jaren zestig en zeventig. Dit doen ze op de onvergelijkbare, aanstekelijke Balance-manier.

De losheid, de zuiverheid, de creativiteit, de muzikaliteit, maar vooral het speelplezier zijn zo uniek dat een optreden van Balance voor iedereen een onvergetelijke gebeurtenis zal zijn. Als je na een avond BALANCE niet meer weet wie of waar je bent en is het dak eraf? Dan is BALANCE wel de oorzaak, maar niet aansprakelijk!

Balance boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Balance zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Balance wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Balance. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Balance te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.