Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 2.450,- excl. BTW
  • Opmerking: The best of Abba
Volledige prijslijst

Back to Waterloo boeken?

Back to Waterloo boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Back to Waterloo

Wilt u Back to Waterloo direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Back to Waterloo

6 April 1974 was een historische dag in de muziekgeschiedenis. ABBA won het Eurovisie Songfestival met het nummer ‘Waterloo’ en in no time waren er van dit nummer wereldwijd 350 miljoen platen verkocht! Hits als ‘Dancing Queen’, ‘The winner takes it all’, ‘Money money money’ en ‘Mama Mia’ volgden. We konden niet meer om ABBA heen! Wat was toch het geheim van dit bijzondere vierkoppige clubje uit Zweden?

In ieder geval hadden ze een repertoire dat een zeer breed publiek enorm aansprak. Nummers die lekker in het gehoor lagen en waarbij het moeilijk was om op je stoel te blijven zitten. Jammer genoeg eindigde de samenwerking tussen de ABBA-leden in 1982, maar nog steeds blijkt dat hun muziek springlevend is. Dus hoog tijd voor een ‘revival’!
 
BACK TO WATERLOO

In 1998 staan Laura Vlasblom en Brigitte Nijman samen in de theaterproductie Dancing Queens onder regie van Stanley Burleson. Gebruik makend van de muziek van ABBA weten zij avond aan avond het theaterpubliek te boeien.
 
Na afloop van de theatertour besluiten de vriendinnen om als duo de liedjes van ABBA te blijven zingen. “Back to Waterloo” is geboren.
 
Vele honderden optredens later blijkt de ABBA muziek nog niets aan populariteit te hebben ingeboet. Tijdens hun shows bij bedrijfsevenementen, festivals en andere feesten weten Laura en Brigitte met de bekende liedjes, steevast hun publiek mee te trekken in 1 lange ode aan het Zweedse viertal.

Back to Waterloo boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Back to Waterloo zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Back to Waterloo wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Back to Waterloo. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Back to Waterloo te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.