Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 4 x 45 min.
  • Geluid: incl. tot 300 pers.
  • Prijs: € 1.995,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage/prijs, meerdere boekingsmogelijkheden
Volledige prijslijst

Back 4 More boeken?

Back 4 More boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Back 4 More

Wilt u Back 4 More direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Back 4 More

Een band die precies de sfeer weet te raken? Die een hele feesttent in de benen krijgt, een bedrijfsfeest tot leven brengt of een bruiloft onvergetelijk maakt? BACK4MORE. Altijd goed voor een daverend feest.

B4M is een semi-professonele coverband met een breed repertoire voor uiteenlopende gelegenheden. Maar altijd even enthousiast en: altijd live!
In de afgelopen jaren heeft B4M een geweldige naam opgebouwd in het covercircuit. Met ca. 80 optredens per jaar mag B4M zich inmiddels tot de gevestigde bands rekenen. De bandleden zijn naadloos op elkaar ingespeeld en vullen elkaar qua muzikaliteit en podiumperformance perfect aan.
B4M is een 6-man tellende formatie. De twee leadzangeressen hebben elk een heel eigen stemgeluid, waardoor het repertoire verrassend breed is en in iedere stijl even overtuigend. Van klein en akoestisch tot dance, pop, rap, soul, latin, reggae en hollandse feestnummers, snoeiharde (boeren)rock of metal: u noemt het, B4M brengt het. En altijd up to date met de meest recente hits, dat spreekt voor zich.
B4M brengt een energieke liveshow, zoals live muziek bedoeld is. Geen voorgeprogrammeerde samples of vaste setlijsten, maar muziek recht uit het hart.
Spontaan, met aanstekelijk plezier en humor en perfect inspelend op het publiek. Maar bovenal: altijd live met uitstekend geluid en een spetterende licht- en mediashow.

2009/2010:
BACK4MORE stond de afgelopen jaren op het podium met een groot aantal artiesten van naam, waaronder Kane / Ilse de Lange / Van Dik Hout / Gebr. Ko / Vengaboys / Wolter Kroes / Jan Smit / Monique Smit / 3JS / Thomas Berge / Jannes / Mooi Wark / Nikki / Nathalie Makoma.
In 2006 werd B4M winnaar van de “The Clash of the Cover Bands” in Overijssel, wat in datzelfde jaar resulteerde in een optreden in Paradiso.

Back 4 More boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Back 4 More zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Back 4 More wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Back 4 More. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Back 4 More te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.