Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Baccara boeken?

Baccara boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Baccara

Wilt u Baccara direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Baccara

In 1976 begon het duo Baccara vanuit Spanje Europa te veroveren. Dit internationaal bekende duo met zijn zoete mediterane geluid, laat iedereen zijn romantische herinneringen herbeleven. Yes Sir, I Can Boogie, Sorry I'm A Lady, Darling, Parlez Vous, Francais en The Devil Sent You To Lorado zijn maar enkele van hun grote successen.

Op dit moment leven ze op het eiland Mallorca, waar ze nog steeds enkele shows per week doen, bijvoorbeeld bij Casini-Paladium of Riu. Temperament is een van de ingrediënten die hun show kenmerken als iets om niet te vergeten.

Baccara heeft verschillende gouden en platina platen gekregen. Ze hebben zelfs een diamanten plaat ontvangen voor de verkoop van meer dan 500.000 platen in Spanje.

In Duitsland hebben ze de Golden Bambi Award voor showstars van het jaar ontvangen en een jaar later de Otto Award van Bravo.

Baccara boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Baccara zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Baccara wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Baccara. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Baccara te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.