Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Babette van Veen boeken?

Babette van Veen boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Babette van Veen

Wilt u Babette van Veen direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Babette van Veen

Babette van Veen werd geboren in Utrecht. Na haar middelbare school heeft ze gestudeerd aan de Kleinkunstacademie in Antwerpen. Daar speelde ze in twee speelfilms Blueberry Hill en Brylcream Boulevard onder regie van Robbe de Hert.

Goede Tijden Slechte Tijden

In 1990 werd ze bij het Nederlandse publiek vooral bekend met haar rol als Linda Dekker in Goede Tijden, Slechte Tijden. Daarnaast zat ze met GTST-collega’s Guusje Nederhorst en Katja Schuurman in de hitformatie Linda, Roos & Jessica. Na haar vertrek uit GTST speelde Babette nog diverse rollen in films als in enkele televisieseries, waaronder Raveleijn, en Baantjer.
Boekingen Babette van Veen

In 1999 regisseerde haar vader haar in de film Nachtvlinder naast onder andere Karin Bloemen en Ramses Shaffy. Vervolgens werd haar zoon Sebastiaan geboren. In 2002/2003 speelde Babette in de musical Aladdin. In april 2004 volgde de geboorte van haar tweede zoon, Silvijn. In datzelfde jaar en opvolgend speelde ze de rol van Mem Klinkhamer (Hotze de Roos uit de boekenreeks) in de rondreizende muzikale theatershow De Kameleon Ontvoerd. In 2005 keerde ze voor even terug in Goede Tijden, Slechte Tijden als Linda Dekker.

Swingjazz

Vanaf april 2009 speelt Babette de laatste 3 maanden van de musical Dirty Dancing de rol van Marjorie Houseman. In augustus van dat jaar kwam haar laatste album Vertrouwelijk uit, Nederlandstalige swingjazz met zeer herkenbare teksten onder begeleiding van een Duitse bigband. Geschreven door Babette en producer/componist Matthias Hass.

Boekingen Babette van Veen

In 2012 was ze te zien in het populaire SBS programma De Schat van de Oranje, was ze een seizoen te zien in Vrijland III in de film Joris & Boris en het geheim van de Tempel. Tevens in het realityprogramma Samen Single en stond ze op de planken met de Mike & Thomas Kerstrevue. In 2013 tourde ze een seizoen mee bij het cabaretgezelschap Vrouw Holland.

In september 2014 kwam haar boek Hartenvrouw in en startte haar theatertour Hartenvrouw, met liedjes geschreven door Babette en Daniël Lohues. Babette zet zich veelvuldig in als spreekbuis voor de Stichting Het Vergeten Kind, waarvoor ze samen met Reinout Douma het nummer Kleine strijder schreef.

Masked Singer

In oktober en november 2020 was Babette wekenlang prime time op televisie ‘te zien’ als het karakter ‘Vlinder’ in de televisiehit ‘The Masked Singer’ bij RTL4. Haar onthulling werd door maar liefst 3 miljoen mensen bekeken.

Babette schrijft regelmatig columns, spreekt commercials, animatiefilms en luisterboeken in, presenteert en zingt op evenementen, bedrijfsfeesten en festivals.

Babette van Veen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Babette van Veen zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Babette van Veen wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Babette van Veen. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Babette van Veen te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.