Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Babel-Ish boeken?

Babel-Ish boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Babel-Ish

Wilt u Babel-Ish direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Babel-Ish

Babel-Ish domineert elk podium met zijn unieke, spectaculaire shows en zijn passie voor muziek. De geboren Rotterdammer is op zijn twaalfde begonnen met produceren onder de naam T.Babel. Hij is daarnaast gaan Dj-en, omdat hij zijn eigen sounds en vibes terug wilde horen in de club. Vanaf 2012 had hij zijn kenmerkende sound gevonden en werden al zijn producties als “Babel-Ish” aangeduid.

Met zijn eerste officiële EP “Project ISH” drukt Babel-Ish zijn stempel in de DJ wereld. Met hits als Rude Gyal en Turn Up verovert hij iedere nachtclub in Nederland. Rude Gyal werd gesupport door internationale dj’s als Diplo en Major Lazer en heeft hierdoor ook buiten de landsgrenzen succes gekend. Aan de “Project ISH” EP hebben Freddy Moreira, Afrobros en Lina Ice meegewerkt.

In januari 2016 krijgt Babel-Ish zijn eerste award: het nummer Alaka van SBMG ft Broederliefde & Kalibwoy is mede geproduceerd door Babel-Ish. Door de verkoop van vijftienduizend singles krijgt hij hiervoor een officiële Gouden Award. De track heeft meerdere weken in de Top40 gestaan.

Babel-Ish is resident DJ bij het evenement Womanizer en heeft hiervoor 3 mixtapes uitgebracht met elk minimaal 100k plays. Tijdens gigs wordt hij altijd ondersteund door MC SK. Samen met twee managers vormen ze een viermansformatie die er alles aan doen om de top te behalen.

De laatste release van Babel-Ish is het nummer Plus One. Het nummer is samen uitgebracht met Jack & Lewis en wordt vocally ondersteund door de Markusbros en MC SK.

Babel-Ish boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Babel-Ish zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Babel-Ish wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Babel-Ish. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Babel-Ish te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.