Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 5.500,- excl. BTW
  • Opmerking: Meerdere boekingsmogelijkheden
Volledige prijslijst

Baba Yega boeken?

Baba Yega boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Baba Yega

Wilt u Baba Yega direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Baba Yega

Baba Yega, een mysterieuze bende – afkomstig van de planeet Babalta, land op vrijdag 18 november 2016 op Aarde. In een mum van tijd veroveren de 5 schattige, maar vooral knettergekke figuren, de harten van honderdduizenden fans wat leidt tot de overwinning van Belgium’s Got Talent.

Een eigen taal, een eigen look en een eigen manier van bewegen. Baba Yega is geen eendagsvlieg. Baba Yega is een fenomeen. Hun missie is het verspreiden van liefde. Hun doel is wereldvrede. Hun wens: mensen blij maken.

Baba Yega boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Baba Yega zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Baba Yega wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Baba Yega. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Baba Yega te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.