Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Ayoub Maach boeken?

Wilt u de winnaar van The Voice Kids Ayoub huren voor een optreden?Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden en de kosten / prijs voor het inhuren van Ayoub vindt u op deze pagina. Wilt u Ayoub Maach direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie Ayoub Maach

Een oude bekende van The Voice! In 2014 won Ayoub Maach onder de vleugels van Marco Borsato The Voice Kids en hij is nu terug om ook de grote Voice te winnen. Kort na zijn overwinning heeft Ayoub veel opgetreden, maar vergat ook zijn studie niet. Hij slaagde voor zijn havo, deed daarna het vwo en heeft daar inmiddels ook zijn diploma van. Nu zit hij in zijn tussenjaar, dus heeft hij alle tijd voor de muziek. Zijn grote idool is Beyoncé en hij hoopt haar heel graag te ontmoeten door een succesvol Voice-avontuur.

Ayoub Maach boeken voor een optreden?

In de finale zong Ayoub als eerste het nummer 'All of Me' van John Legend. Hij versloeg met publieksstemmen teamgenote Demi en zat zo bij de laatste drie, samen met Stephanie Habets (Team Angela) en Isabel Provoost (Team Nick & Simon). Als finale-nummer zong Ayoub 'For The First Time' van The Script.

Ayoub Maach boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Ayoub Maach zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Ayoub Maach wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Ayoub Maach. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Ayoub Maach te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.