Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Aukje Fijn boeken?

Aukje Fijn boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Aukje Fijn

Wilt u Aukje Fijn direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Aukje Fijn

Aukje Fijn komt uit het dorpje Wezep, ze is nu 15 jaar oud. Haar grootste hobby is uiteraard zingen. Hier begon ze al mee toen ze klein was en met een jaar of drie, vier begon ze haar eerste liedjes mee te zingen.

Het Nederlandstalige lied is haar met de paplepel ingegoten, aangezien haar vader zendpiraat is geweest, voor de microfoon van haar vader zong Aukje op 3 jarige leeftijd haar eerste liedjes op de radio: “Heidi in de bergen” en “Hij is alweer een poosje vrijgezel”.

Toen Aukje een jaar of zeven was zette haar vader tijdens een zomervakantie de radio aan, waar Aukje bij mee begon te zingen viel het haar vader op dat ze ook nog eens mooi kon zingen.

Haar eerste single “Ben je verliefd”, werd uitgebracht toen ze negen jaar was. Dit had ze nooit durven dromen. Hierna werden nog  vijf singles van Aukje uitgebracht, waarvan een aantal ook op vinyl, zoals  “Als ik jou zie” en “Wereldbol”.

Behalve cd’s maken krijgt Aukje elke maandag zangles, wat ze heel erg leuk vindt, en zo leert ze steeds meer van het zingen.

In 2012 maakt Aukje een grote stap in haar carrière door met Jeff Weber en Hans Aalbers te gaan werken. In 2014 brengt Aukje de single “Ik bel je” uit, hiermee  is Aukje Fijn bij veel omroepen weekschijf en bij TROS Sterren.nl Paradeplaat,  Aukje trad ook op tijdens het TROS Muziekfeest op het plein.

Aukje Fijn boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Aukje Fijn zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Aukje Fijn wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Aukje Fijn. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Aukje Fijn te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.