Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Auke en Lorenzo boeken?

Auke en Lorenzo boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Auke en Lorenzo

Wilt u Auke en Lorenzo direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Auke en Lorenzo

Al bij de allereerste ontmoeting draaide het bij Auke en Lorenzo om de muziek: Auke te Loo kocht zijn eerst gitaar in de muziekwinkel waar Lorenzo werkte. Een week later ontmoeten ze elkaar opnieuw bij een muzikale gelegenheid; tijdens een jamsessie in een bekend Haarlems muziekcafé. Lorenzo herkende Auke aan de nieuwe gitaar. Dit was het begin van een langdurige samenwerking.

De jongens hebben in verschillende bandjes gezeten en zijn daarna solo muziek gaan maken.

In 2014 besloten ze als duo verder te gaan vanuit hun gezamenlijke passie voor het creëren van catchy popsongs

Auke en Lorenzo boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Auke en Lorenzo zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Auke en Lorenzo wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Auke en Lorenzo. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Auke en Lorenzo te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.