Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Bekend van de Selina`s
Volledige prijslijst

Auke en Ellen boeken?

Auke en Ellen boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Auke en Ellen

Wilt u Auke en Ellen direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Auke en Ellen

Auke zette al op zijn 7de de eerste stappen in de muziekwereld. Hij werd op een avond door dorpsgenoten uit zijn bed gehaald om in de feesttent te zingen. Na dit avontuur had hij de smaak te pakken. Hij ging op drumles en richtte op 17-jarige leeftijd met accordeonist Ees Westerhof het Duo Nooitgedacht op.

Het was een succesformule. In het begin reed vader Westerhof de twee jonge knapen naar optredens (ze hadden allebei geen rijbewijs) en er werden ook een paar singles opgenomen zoals: Oom agent, Kleine Keessie en Martha, mijn pyama-broek is zoek. Na 4 jaar besloot Auke te stoppen en deed een jaar lang niks in de muziek.

Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en toen Kobus Algra van de Wiko´s een nieuwe drummer zocht heeft Auke die kans met beide handen aangepakt. De mannen hebben 6 jaar lang met plezier samen opgetreden. Ze hadden veel optredens, Auke heeft veel van Kobus geleerd en is hem daar nog steeds dankbaar voor.

Daarna ging hij verder met Siep Grotenhuis, toetsenist van het stemmingsduo De Honeyboys. Onder deze naam hebben ze niet zo heel lang gespeeld want met de komst van zangeres Ellen werd de naam veranderd in De Sellina´s. In 1993 kwam hun eerste cd uit en er volgden nog twee: Een live-cd en het laatste album, Geef mij één nacht.

Auke is een entertainer in hart en nieren, hij is voor het podium geboren en een bruiloft of partij verloopt altijd soepel omdat hij altijd overlegt met de bediening. Het presenteren van Hollandse avonden is ook wel aan hem toevertrouwd. Hij doet dat vanuit zijn hart en is dan ook geliefd bij veel collega-artiesten.

Ellen
Vanaf haar 3de liep Ellen zingend haar moeder achterna die haar op een gegeven moment maar op een koor heeft gedaan. Alhoewel ze zich vreselijk ergerde aan de slecht gestemde piano is Ellen er 3 jaar lang met plezier naartoe gegaan en leerde daar 3-stemmig zingen, iets wat haar later goed van pas komen zou.

Ellen heeft vanaf haar 15de in verschillende bandjes gezeten, het repertoire was voornamelijk jaren '60/'70, top 40 en hardrock. Toen ze de kans kreeg om bij de Wiko´s te zingen heeft ze daar toch even over na moeten denken. Na het eerste optreden wist ze dat deze muziek en de sfeer er omheen datgene was wat ze wou.

Na 2.5 jaar bij dit stemmingsorkest te hebben gezongen besloot ze zich aan te sluiten bij Auke en Siep, drummer/zanger en toetsenist/zanger van het stemmingsduo De Honeyboys. De naam werd veranderd in De Sellina´s en de formatie is 18 jaar lang ongewijzigd gebleven.

Ellen vind het heerlijk om haar eigen liedjes te schrijven en te componeren al wordt ze soms wel eens gek van `inspiratie op de meest onmogelijke momenten.´ Veel van wat ze hoort en ziet verwerkt ze in haar nummers die variëren van gezellige meezingers en feest-stampers tot gevoelige luisterliedjes. "Want zo is het leven immers ook..."

Auke en Ellen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Auke en Ellen zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Auke en Ellen wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Auke en Ellen. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Auke en Ellen te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.