Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Artistic Raw boeken?

Artistic Raw boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Artistic Raw

Wilt u Artistic Raw direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Artistic Raw

Artistic Raw is één van de beste Nederlandse dj’s, die de rest van de wereld nog moest ontdekken. Op jonge leeftijd mixte hij cassettes in om zo zijn beats te creëren tijdens de beginjaren van housemuziek. Hij heeft zich altijd al toegewijd aan het ontwikkelen van zijn unieke sound.

Artistic Raw heeft verschillende bootleg packs gecreëerd als gratis download voor zijn groeiende online community en heeft hij regelmatig releases op Beatport gehad. Hij dwong zichzelf altijd om een nieuwe sound te creëren en zichzelf verder te ontwikkelen als producerend artiest. Chuckie eerde hem zelfs als artiest van de maand op BBC Radio.

Terwijl de populariteit van Nederlandse housemuziek wereldwijd steeg, ontwikkelde Artistic Raw zijn eigen mixtape en club concept: ‘The Drughouse’. De populariteit en unieke sound van zijn concept waren een zodanig succes, dat Artistic Raw veel optredens kreeg in Nederland, maar ook in clubs over de hele wereld. Gedurende deze periode ontving Artistic Raw al support van Hardwell, Tiësto, Makj, Chuckie, Blasterjaxx, David Guetta en vele anderen.

Afrojack heeft onlangs de kwaliteit van Artistic Raw’s eigen sound ontdekt en tekende de track ‘Drop the Bass’ bij zijn Spinnin’ Recordings label, Wall Recordings. ‘Drop the Bass’ ontving de support van grote namen als David Guetta, W&W, Showtek, Deorro, Diplo, Laidback Luke, Ummet Ozcan, Bassjackers en vele anderen. Houd deze jonge dj en producer goed in de gaten de komende tijd, zijn toekomst zal zich in 2015 nog verder gaan ontrafelen.

Artistic Raw boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Artistic Raw zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Artistic Raw wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Artistic Raw. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Artistic Raw te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.